Smedjan i Järna – Passion för metallkonstruktioner sedan 1891

Välkommen till Smedjan i Järna

Över 100 års erfarenhet av allt inom metall

Snabb produktion av mindre produktserier

Vi konstruerar, svetsar och levererar skräddarsydda produkter, främst mindre serier. Vi har erfarenhet av det mesta och levererar snabbt.  För dig med höga krav på precision, kvalitet och pris. 

På smedjan har vi lång erfarenhet av industriproduktion. Med ökad globalisering och tillverkning som flyttas till låglöneländer har vi dock upphört med storskalig produktion. Detta har lett till att vår främsta tillgång syns klarare: med låg startkostnad och gedigen kompetens hos våra anställda kan vi tillverka mindre serier eller prototyper mycket konkurrenskraftigt. 

Så frågan är: vill ha ett bra och snabbt resultat på en mindre serie, utan att betala storföretagens höga uppstartskostnader? Ta isåfall kontakt med Lars Karlsson, verksamhetsansvarig på Smedjan. 

Tel till Lars: 070 554 52 64

Mail till Lars: lars@smedjanjarna.se

Vill du veta mer om oss som tar hand om din beställning?

Läs allt om folket på Smedjan

Vill du veta mer om vår industriproduktion? 

Kontakta verksamhetsansvarige Lars Karlsson. 

Telefon: 070 554 52 64
Mail: lars@smedjanjarna.se

Visste du att…

Vårat emblem föreställer två goda vänner, Oscar Karlsson och Gunnar Adolfsson, som jobbade på Smedjan i början av 1900-talet. Gunnar flyttade senare till Amerika, men de brevväxlade friskt. Ett av breven har bevarats och går att läsa här på hemsidan: 

Amerikabrevet